Etkili İletişim Kurma Becerisi Eğitimi

Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitim Yönergesi uyarınca Üniversitemizde görevli İdari personelin günün koşullarına uygun olarak yetiştirilmelerini sağlamak, verimliliğini arttırmak ve etkili iletişim konusunda becerilerini geliştirmek amacıyla, 25 Kasım 2022 Cuma günü İstanbul Esenyurt Üniversitesi Dr.Öğr.Üyesi Esma Görkem ERSOY tarafından verilen "Etkili İletişim Kurma Becerisi/ İnsanları Kitap gibi nasıl okursunuz?" konulu hizmet içi eğitim Üniversitemiz Rektör Yardımcıları, Daire Başkanları, Genel Sekreter Yardımcısı ve personellerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.
    Düzenlemiş olduğumuz eğitime ilişkin anketimiz, katılımcıların e-posta adreslerine gönderilecek olup eğitimlerimizin daha faydalı olabilmesi açısından ankete katılımınız bizler için önemlidir.

Bu konuda göstermiş olduğunuz hassasiyet ve katılımınız için teşekkür ederiz.

Diğer eğitimlere ilişkin yazışmalara aşağıda linklerden ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 17.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1249 kez okundu.