4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL BAŞVURU SONUÇLARI DUYURUSU (09.12.2023 tarihli ilan)

Sözleşmeli Personel Adaylarının dikkatine;

Üniversitemiz birimlerinde çalıştırılmak üzere 09.12.2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 4/B Sözleşmeli Personel ilanımıza başvuruda bulunan adayların KPSS puan başarı sıralamasına göre oluşturulan listeleri aşağıya çıkarılmıştır.

Söz konusu listelerde yer alan ve durumuna itiraz etmek isteyen adaylara, listelerin duyuru tarihi olan 09.01.2024 tarihinden itibaren 5 iş günü (15.01.2024 tarihine kadar) itiraz hakkı verilmiş olup, itirazda bulunacak adayların durumlarını özetleyen dilekçeleri (var ise kanıtlayıcı belgeleri) ile  birlikte  Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Aşağıda ünvanları yazılı pozisyonlara yapılan itirazlar ilgili komisyonca değerlendirilecek olup, değerlendirmelerin sonucunda kesin liste (itiraz olmayan pozisyonlarla birlikte)  15.01.2024 tarihinde Personel Daire Başkanlığı web adresimizde yeniden duyurulacaktır.

Bu ilan (duyuru) tebliğ mahiyetinde olup ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu içerik 09.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 14935 kez okundu.