Sağlık Bakanlığınca Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Atama Sonuçları

Sağlık Bakanlığınca Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi, uzman eczacı ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden atama yapılmak üzere noter kurası sonucu Üniversitemiz Eczacı kadrolarına atanmaya hak kazananlara ilişkin liste aşağıda gösterilmiştir.

Sıra No

Başvuru No

Ad Soyadı

Unvan Branş

Birim Adı

BERKAY GEZER

ECZACI - YOK

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
(Kadro Derecesi:5)

HATİCE CEREN BALIKÇI

ECZACI - YOK

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
(Kadro Derecesi:5)

ATAMAYA ESAS İSTENEN BELGELER

Kura sonrasında Üniversitemiz Eczacı kadrolarına yerleşen adayların atama işlemlerinin tamamlanması için aşağıda belirtilen atamaya esas belgeleri başvuru dilekçeleri ile birlikte; 18.10.2024 mesai bitimine kadar Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına kargo ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir.

1) Diploma (Çıkış Belgesi) aslı veya noter onaylı sureti ve öğrenim belgesi e-devlet çıktısı

2) 2 adet fotoğraf (son altı ay içerisinde çekilmiş)

3) Adli Sicil Kayıt belgesi (“resmi kuruma verilmek üzere” e-devlet çıktısı geçerlidir. )

4) Erkek adaylar için;

a) Muaf ve tecilli olanlar için askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı geçerlidir.)

b) Askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi (aslı ve fotokopisi), (askerlik durum belgesi kabul edilmeyecektir.)

5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını beyan eden Atama Beyan formu (https://bys.trakya.edu.tr/file/open/56107660 formlar kısmında yer alan evrakı doldurularak imzalandıktan sonra başvuru evrakları ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.)

6) Hal Tercüme evrakları (https://bys.trakya.edu.tr/file/open/79350071 formlar kısmında yer alan evrakları doldurularak imzalandıktan sonra başvuru evrakları ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.)

7) Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta iken görevlerinden ayrılmış olanların, en son çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı hizmet cetveli (Bu belgeyi temin edemeyenler, bu belge yerine e-devlet kapısı https://www.turkiye.gov.tr/sosyal-guvenlik-hitap-hizmetdokumu internet adresi üzerinden temin edecekleri “Hitap Hizmet Dökümü” belgesi).

8) Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli çalışanlar ve özel sağlık tesislerinde çalışanlar için kurumlarıyla ilişiklerinin kesildiğine dair belge (Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli çalışanlar ve özel sağlık tesislerinde çalışanlar kurumlarıyla ilişiklerinin kesildiğine dair belgeyi atamaları yapıldıktan sonra Üniversitemiz Rektörlüğüne teslim etmelidirler.)

Bu içerik 14.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 534 kez okundu.