İÇ DENETÇİ ALIM İLANI

17 EKİM 2023 TARİHLİ RESMİ GAZETE

 

T.C.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

İÇ DENETÇİ ALIM İLANI

 

               Üniversitemizde istihdam edilmek üzere Genel İdare Hizmetleri (GİH) sınıfında açık bulunan 1. derece 2 (iki) adet “İç Denetçi” kadromuza 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun ilgili hükümleri uyarınca naklen (657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 74. maddesi kapsamında) atama yapılacaktır.

 

 GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR: İç Denetçilerin Çalışma Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında;

1) 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2) Bir kamu kurumunda çalışmakta olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.

3) İç Denetçilik mesleğinin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak.

 

 BAŞVURU ŞEKLİ: Adayların, aşağıda belirtilen başvuru tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak başvurularda olası gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

 

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

1) Fotoğraflı Başvuru Formu

2) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3) Özgeçmiş.

4) Diploma ve Transkript belgesinin aslı veya onaylı sureti ile e-Devlet sisteminden alınacak mezun belgesi (Şahsen başvuru yapan adayın diploma ve transkript  belgesinin aslını getirmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

5) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

6) Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya noter onaylı sureti (Şahsen başvuru yapan adayın istenilen belgenin aslını getirmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)

7) Kurumundan onaylı veya e-Devlet üzerinden alınmış HİTAP hizmet belgesi.

8) Adli sicil belgesi(Arşiv kaydını içeren) (e-Devletten alınabilir)

9) Var ise Yabancı Dil Belgesi (barkotlu)

 

BAŞVURU TARİHLERİ:

Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayımlanma tarihinden itibaren 15 gündür.

 

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sahiplerinin kamu iç denetçi sertifikalarının kullanım durumu İç Denetim Koordinasyon Kurulu (İDKK)'dan teyit edildikten sonra sertifikaları geçersiz olduğu anlaşılan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yine başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verdiği yada beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği tespit edilenlerin başvuruları da geçersiz sayılacaktır.

İç Denetim Koordinasyon Kurulu (İDKK)'dan sertifikalarının geçerliliği teyit edilen ve istenilen belgeleri de süresi içerisinde eksiksiz teslim eden adaylara, Rektörlüğümüzce kurulacak bir komisyon tarafından mülakat yapılacaktır. Mülakata çağrılacak aday listesi, mülakat tarihi, saati ve yeri https://pdb.trakya.edu.tr/ adresinden duyurulacaktır.

Komisyon tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde naklen atanmaya hak kazanan 2 asıl aday ile ilan edilen kadro sayısının 4 (dört) katı kadar yedek aday, mülakat tarihinden sonra en geç 10 (on) iş günü içerisinde https://pdbl.trakya.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir.

Naklen atanmaya asıl olarak hak kazandığı duyurulan adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasını müteakiben muvafakat isteme işlemleri başlatılacak ve muvafakatı verilen adayın atama işlemi yapılacaktır. Herhangi bir nedenle ataması yapılamayan veya atama işlemi gerçekleştikten sonra görev yaptığı kurumdan ayrılışı istenilen adayların  2 aylık süre  içerisinde görevine başlamaları esastır. Bu süre sonunda geçerli mazeret bildirmeyen ve mazereti uygun görülmeyen  adayın ataması iptal edilecek sırasıyla yerine yedek listede yer alan aday hakkında  yukarıdaki işlemler başlatılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 

POSTA İLE BAŞVURULARDA ADRES:

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı,

Balkan Yerleşkesi Merkez/EDİRNE  TELEFON: 0 284 223 42 15

 

SON BAŞVURU TARİHİ: 31 EKİM 2023

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 17.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1626 kez okundu.