4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL YEDEK ADAYLARIN DİKKATİNE (09.12.2023 TARİHLİ İLAN) (4.Duyuru)

Sözleşmeli Personel başvuru sonuçları;

                09.12.2023 tarihli ilana başvuruda bulunan ve Asıl olarak alınmaya hak kazanan adayların süresi içerisinde evraklarını teslim etmemesi veya sıradaki adayların da hakkından feragat etmesi nedeniyle KPSS puan sıralaması dikkate alınarak kesin listede yedek olarak duyurulan adayların çağırılmasına karar verilmiştir.

Aşağıdaki listede ismi yer alan adayların 29.03.2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Balkan Yerleşkesi EDİRNE adresine istenilen belgeleri posta veya kargo ile (eksiksiz olarak) göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak evrak gönderimlerinde postada gecikme olması halinde Rektörlüğümüz sorumluluk kabul etmeyecektir.

İlan edilen adayların da süresi içerisinde istenilen belgeleri ulaştırmaması veya aranan şartları taşımadığının tespit edilmesi durumunda yerlerine kesin listedeki sıralama dikkate alınarak yedek adaylardan sırasıyla alım yapılacaktır.


İSTENİLEN BELGELER

1)Diploma (Çıkış Belgesi) aslı veya noter onaylı sureti ve öğrenim belgesi e- devlet çıktısı

2)2 adet fotoğraf

3)Adli Sicil Kayıt belgesi (“resmi kuruma verilmek üzere” e-devlet çıktısı geçerlidir. )

4)Erkek adaylar için;

a) Muaf ve tecilli olanlar için askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı geçerlidir.)

b) Askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi (aslı ve fotokopisi), (askerlik durum belgesi kabul edilmeyecektir.)

5) İstenmiş ise yerleştiği pozisyon için ilan başvuru şartlarında yer alan, çalışma ve tecrübeye ilişkin belgenin asılları ve E-devlet üzerinden alınmış Sigortalı Hizmet Tescil Belgesi. (Başvuru esnasında aslı teslim alınan belgelerin tekrardan asılları istenmeyecektir.)

6)Sözleşmeli Atama Başvuru beyan formunun (https://bys.trakya.edu.tr/file/open/47089428 ) doldurularak imzalandıktan sonra başvuru evrakları ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.

7) Atanmaya hak kazanan tüm adayların göreve başlama tarihine kadar işin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak asgari sağlık koşullarını taşıyıp taşımadığını gösterir Sağlık Kurulu Raporunu vermeleri zorunludur. (Daha önceden ve son altı ay içerisinde alınmış Sağlık Kurulu Raporları geçerlidir.) Sağlık Kurulu Raporu getirmeyen adayların göreve başlama işlemleri yapılmayacaktır.

 

Bu ilan (duyuru) tebliğ mahiyetinde olup, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


Duyuru Listesi

Ek Dosyalar
Bu içerik 20.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 1663 kez okundu.