4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ECZACI SINAVI SONUÇLARI DUYURUSU

11.08.2022 tarihli ilanda Sözleşmeli personel pozisyonlarından Eczacı unvanına başvuruda bulunan adayların sonuçları aşağıda belirtilmiştir.

Asıl olarak alınmaya hak kazanan adayların aşağıda belirtilen belgeleri 30.09.2022 mesai bitimine kadar Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Balkan Yerleşkesi EDİRNE adresine posta veya kargo ile (eksiksiz olarak) göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak evrak gönderimlerinde postada gecikme olması halinde Rektörlüğümüz sorumluluk kabul etmeyecektir.

Asıl kazananlardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen veya aranan şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin yerine yedek adaylar sırası ile çağırılacaktır.

Bu ilan (duyuru) tebliğ mahiyetinde olup, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


İSTENİLEN BELGELER

1)Diploma (Çıkış Belgesi) aslı veya noter onaylı sureti veya  öğrenim belgesi e- devlet çıktısı ile birlikte Diploma (Çıkış Belgesi) fotokopisi,

2)2 adet fotoğraf

3)Adli Sicil Kayıt belgesi (“resmi kuruma verilmek üzere” e-devlet çıktısı geçerlidir )

4)Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı geçerlidir)

5)Sözleşmeli Personel beyan formu.   (https://pdb.trakya.edu.tr/ formlar kısmında yer alan beyan formunun doldurularak imzalandıktan sonra başvuru evrakları ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.)

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ECZACI SINAV SONUÇLARI

Ek Dosyalar
Bu içerik 26.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 951 kez okundu.