4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL BAŞVURU SONUÇLARI DUYURUSU (28.03.2023 tarihli ilan)

Sözleşmeli Personel başvuru sonuçları;

 

                      28.03.2023 tarihli ilana başvuruda bulunan adayların KPSS puan sıralamasına göre sonuçları aşağıda belirtilmiştir.

Asıl olarak alınmaya hak kazanan adayların aşağıda belirtilen belgeleri 28.04.2023 tarihi (Cuma) mesai bitimine kadar, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Balkan Yerleşkesi EDİRNE adresine posta veya kargo ile (eksiksiz olarak) göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak evrak gönderimlerinde postada gecikme olması halinde Rektörlüğümüz sorumluluk kabul etmeyecektir.

Asıl kazananlardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen veya aranan şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin yerine yedek adaylar sırası ile çağırılacaktır.

115, 116, 117 ve 118 pozisyon kodlu Koruma ve Güvenlik Personeli başvurularında Asıl listede yer alan kadın ve erkek adayların Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalında başvuru özel şartlarını (vücudunu görünür yerlerinde dövmesi bulunmamak) tespiti ve hassas boy/kilo ölçümleri;

a) 115-116 pozisyon kodlu Lisans mezunu adayların, 26.04.2023 (Çarşamba) tarihinde,

b) 117-118 pozisyon kodlu Önlisans mezunu adayların 27.04.2023 (Perşembe) tarihinde, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Balkan Yerleşkesi Merkez Edirne adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Söz konusu ölçüme katılmayan adaylar haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

Tüm pozisyonlar için ilan edilen sonuçlara itiraz süresi 24.04.2023 (Pazartesi) tarihi mesai bitiminde sona erecektir. İtiraz olmayan pozisyonlara ilişkin asıl/yedek listeleri söz konusu süre sonunda kesinleşecektir.

Herhangi bir pozisyonda Asıl/yedek listelerine itiraz olması halinde itirazlar ilgili komisyonca değerlendirilecek olup kesin sonuç niteliğindeki itiraz listeleri en geç 05.05.2023 tarihine kadar pdb.trakya.edu.tr internet adresinde yayınlanacaktır.

Bu ilan (duyuru) tebliğ mahiyetinde olup, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


İSTENİLEN BELGELER

1)Diploma (Çıkış Belgesi) aslı veya noter onaylı sureti ve öğrenim belgesi e- devlet çıktısı

2)2 adet fotoğraf

3)Adli Sicil Kayıt belgesi (“resmi kuruma verilmek üzere” e-devlet çıktısı geçerlidir )

4)Erkek adaylar için;

a) Muaf ve tecilli olanlar için askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı geçerlidir)

b) Askerliğini yapmış olanlar için terhis belgesi (aslı ve fotokopisi),

5) İstenmiş ise yerleştiği pozisyon için ilan başvuru şartlarında yer alan, çalışma ve tecrübeye ilişkin belgenin asılları (e-devletten Sgk Sigortalılık Tescil ve Hizmet Kaydı Tespit Belgesi)

6)Sözleşmeli Atama Başvuru beyan formu. (https://bys.trakya.edu.tr/file/open/47089428 beyan formunun doldurularak imzalandıktan sonra başvuru evrakları ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.)

7) Güvenlik Görevlisi pozisyonu ile hastanede görev yapacak 114 kodlu Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği) adaylardan göreve başlama tarihini takip eden en geç 3 ay içerisinde işin niteliği ve çalışma ortamı dikkate alınarak asgari sağlık koşullarını taşıyıp taşımadığını gösterir Sağlık Kurulu Raporunu vermeleri zorunludur.

Ek Dosyalar
Bu içerik 17.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 18383 kez okundu.