2017 İLKBAHAR TUS YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2017-TUS İlkbahar Döneminde Yapılan Yerleştirme İşlemi Sonucuda Üniversitemizde Tıpta Uzmanlık eğitimi yapmaya hak kazanan adaylar aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 30 Haziran 2017-13 Temmuz 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz Balkan Yerleşkesinde bulunan Rektörlük Personel Daire Başkanlığı’na şahsen başvurmaları gerekmektedir.

NOT: Sağlık Bakanlığı adına kazanan adaylar Sağlık Bakanlığı'na müracaat etmeleri gerekmektedir.

Tel: 0 (284) 223 42 15

Bilg. İşlt. Caner ÖZEL     (1354)
Bilg. İşlt. Yasemin BURGAZ (1379)

GEREKLİ BELGELER

• Mezuniyet Belgesi veya Diploma (Aslı ve 1 Adet fotokopisi, ayrıca E-Devlet üzerinden alınan belge)
  • Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydını gösterir belge (E-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınabilir)
  • Kimlik Belgesi (Aslı ve fotokopisi)
  • Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınabilir)
  • Tus Sonuç Belgesi
  • Fotoğraf (6 adet)
  • Askerlik terhis veya tecil belgesi 2 adet (E-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınabilir)
  • Hizmet Belgesi (Disiplin kaydı gösterecek şekilde)
    (Kamu kurumunda çalışıp ayrılanlar için)
  • Kamu Kurumlarında çalışanlar için görev belgesi

NOT: Daha önce her hangi bir kamu kurumunda hiç çalışmayan veya çalışmış olup ayrılanlar için,
Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 nüsha) bilgisayar ortamında doldurularak Personel Daire Başkanlığına teslim edilecektir.)
Ayrıca doldurulan form personel@trakya.edu.tr adresine mail atılacaktır.
Bu içerik 30.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1917 kez okundu.