(11.08.2022) SÖZLEŞMELİ PERSONEL YEDEK ADAYLARIN DİKKATİNE (2. Duyuru)

11.08.2022 tarihli ilana başvuruda bulunan ve Asıl olarak alınmaya hak kazanan adaylardan süresi içerisinde evraklarını teslim etmeyen veya aranan nitelikleri taşımadığı sonradan tespit edilen adayların yerine KPSS puan sıralaması dikkate alınarak yedek adayların çağırılmasına karar verilmiştir.

Aşağıda isimleri yazılı  yedek adayların 30 Eylül 2022 tarihi mesai bitimine kadar Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Balkan Yerleşkesi EDİRNE adresine posta veya kargo ile (eksiksiz olarak) göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Posta yolu ile yapılacak evrak gönderimlerinde postada gecikme olması halinde Rektörlüğümüz sorumluluk kabul etmeyecektir.

İlan edilen yedek adaylardan da süresi içerisinde istenilen belgeleri ulaştırmayan veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine diğer yedek adaylardan sırasıyla alım yapılacaktır.

Bu ilan (duyuru) tebliğ mahiyetinde olup, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


İSTENİLEN BELGELER

1)Diploma (Çıkış Belgesi) aslı veya noter onaylı sureti veya  öğrenim belgesi e- devlet çıktısı ile birlikte Diploma (Çıkış Belgesi) fotokopisi,

2)2 adet fotoğraf

3)Adli Sicil Kayıt belgesi (“resmi kuruma verilmek üzere” e-devlet çıktısı geçerlidir )

4)Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı geçerlidir)

5)Yerleştiği pozisyon için ilan başvuru şartlarında yer alan sertifika, çalışma ve tecrübeye ilişkin belgelerin asılları,

6)Sözleşmeli Personel beyan formu.   (https://pdb.trakya.edu.tr/ formlar kısmında yer alan beyan formunun doldurularak imzalandıktan sonra başvuru evrakları ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.)

SÖZLEŞMELİ PERSONEL YEDEK ADAYLAR (2. DUYURU)

Bu içerik 27.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1849 kez okundu.