10 Temmuz 2020 Sözleşmeli Personel ECZACI kadrosuna başvuran adayların dikkatine

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar uyarınca, Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 10 Temmuz 2020 tarihinde Resmi Gazetede ilan edilen Sözleşmeli Personel pozisyonlarından Eczacı kadrosuna başvuran adayların sınavı aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde yapılacaktır.
            Adayların Eczacılık Fakültesi mezunu olduklarına dair diploma fotokopileri veya e-devletten alacakları mezun durum belgeleri ile kimlik belgelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
            İlgililere ilanen duyurulur.

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

SINAV TARİHİ                         : 16 EKİM 2020

SINAV SAATİ                          : 09.00 (YAZILI SINAV)  - 10:30 (SÖZLÜ MÜLAKAT)

SINAV YERİ                             : Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Balkan Kongre Merkezi                                                          Merkez /EDİRNE

Bu içerik 02.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 974 kez okundu.